Com empresa de transports ens trobem dins de les considerades Serveis Essencials, els nostres clients en la seva majoria també ho son, bé els que atenem en logística, bé els que atenem prestant servei de reciclatge. El transport en si ja és un servei essencial i als treballadors de Plazas així els agrada sentir-se, implicats des de l’inici de la pandemia del Covid-19 en donar resposta a les necessitats que van sorgir ja els primers dies y durant aquest llarg confinament en el que ens trobem, lluny de distanciar-se de una situació que ens afecta a tots han assumit el seu rol. Tots els Departaments s’han implicat des del primer moment a atendre els múltiples compromisos que com empresa essencial hem assumit. Des de la Direcció de l’empresa ens satisfà saber del compromis de cadascun dels integrants d’A.Plazas i volem agrair-los-hi aquí, en la nostra primera publicació, la seva actitut compromesa.

Aquesta reflexió ens porta a preguntar-nos que seria de les empreses sense el gran valor humà que hi ha al darrera de cadascuna d’elles, això ens ocuparà una publicació exclusiva en aquest Blog que avui iniciem en aquesta nostra i vostra nova pàgina web.